Em dic Carles Mauri Manchado i vaig nèixer a Sabadell el 08/03/1983 (dia de la dona treballadora :P) i encara que he viscut gairebé sempre a Barberà del Vallès part de la meva infància la he passat estudiant a Sabadell. Ara ja en tinc 26, visc a Sabadell des de l'1 de gener amb la meva xicota i em trobo en aquella etapa de la vida en que l'únic que sé és que no sé res (o aquesta sensació no marxarà mai...¿?).
Aquesta web, desenvolupada amb php i mysql (entre d'altres tecnologies), em serveix per compartir amb els meus amics, familiars i espontanis que es deixin caure per aquí, les meves vivències personals i la meva experiència dins el món web.
Aquest de la foto sóc jo quan apenes tenia uns mesos... que bé que s'està quan ets un nen!! 0 preocupacions, 0 obligacions i 0 responsabilitats.
De ja no tant petit però tampoc gaire gran, vaig tenir la sort de jugar a basquet (un dels meus esports preferits), al Barça! (si no ho dic el meu pare em mata :P)
Van ser uns anys que no oblidaré mai! Desplaçaments a Gran Canaria, Burgos, Granada, Mallorca... semblava un professional :D
foto 02
Però com que amb el basquet no em guanyaria la vida degut a 'diferències' amb el cos tècnic... en realitat em van fer fora... per baixet (1,90cm no era suficient) vaig despertar la meva altre gran pasió, la informàtica, especialment el món web. Així que la carrera universitària que vaig escollir no podia ser un altre que enginyeria informàtica. Un encert? una equivocació?
Crec que un encert per les portes que se t'obren dins el món laboral però realment, i en això coincidim la majoria d'enginyers informàtics, el pla d'estudis és un pla pobre, amb un programari desfasat i amb poca preparació per el món professional.
En definitiva, quan tinguem la primera feina dins una empresa tecnològica passarem un nombre força elevat de jornades entre manuals i llibres formatius. És el que toca!
I aquestes fotos corresponen a la meva altre gran passió, viatjar! Conèixer nous llocs, costums, paisatges i cultures. Una passió que recomano enèrgicament a tothom!
Espero que passeu una bona estona navegant per la web i si voleu contactar amb mi feu clic aquí
VOLS SER EL PRIMER EN LLEGIR ELS MEUS POST
I REBRÀS AL TEU EMAIL UN AVÍS CADA COP QUE PUBLIQUI UN
Segueix-me a Facebook Segueix-me a Twitter Mira el meus videos a Youtube Segueix-me a Buzz
ENTRADES RECENTS
Ordena per:
ÚLTIMS VIATGES
WEBS RECOMANADES
BLOGS DE VIATGES
BLOGS PERSONALS
DISSENY WEB
ALTRES