ACTUALMENT
Al gener de 2009 vaig iniciar una nova etapa com a analista/programador informàtic de solucions Oracle a ABAST SOLUTIONS S.A. Les tasques que aquí desenvolupo són diverses i variades. Des d’una primera reunió de presa de requeriments amb el client, es dissenya i desenvolupa la base de dades per posteriorment realitzar tota l’aplicació web mitjançant tecnologia APEX (Application Express, Oracle). Aquesta tecnologia també fa ús d’alts coneixements de maquetació web (fulles d'estils i html), javascript i PL/SQL. L’ambient de treball és immillorable i l’horari intensiu de tots els divendres de l’any i del període d’estiu són factors que s’agraeixen força.
Paral·lelament i des de ja fa uns anys em dedico a la creació d’aplicacions web, tant a nivell personal com per a tercers. Aquestes aplicacions són realitzades sota entorns LAMP que es caracteritzen per fer servir programari OPEN SOURCE. La paraula LAMP és el resultat de combinar les tecnologies Linux-Apache-Mysql-PHP. Un exemple de pàgina web realitzada sota entorn LAMP és la que esteu llegint ara mateix :D
2008
El 2008 vaig treballar al BANC SABADELL com a administratiu, inicialment, i com a gestor comercial al cap de pocs mesos. Aquest any em va servir per desenvolupar i potenciar habilitats com el tracte i la comunicació amb el client, facetes molt importants avui dia en el complex entorn empresa/client. No fa falta dir que la carrera professional dins una entitat financera és bona i amb projecció, però les tasques que es duen a terme o t’omplen o no. Tasques com trucar als clients amb el compte en descobert, trucar als clients per contractar assegurances, trucar al clients per contractar productes d’estalvi... i la meva pregunta era molt clara. Estudiar una carrera universitària per trucar i vendre? doncs no senyors, no. Una feina que no t’omple es una feina que no t’aporta res i com sempre podem escollir vaig decidir acabar la meva relació laboral amb el món de la banca a finals del 2008.
2004 - 2006
Al setembre de 2004 comença la meva primera feina una mica seria i de responsabilitat si tenim en compte el tipus de tasca que realitzava i l’edat que tenia. Al final van ser aproximadament dos, els anys que vaig estar a ASM, Transport Urgent, empresa nacional de logística i serveis. El lloc que vaig ocupar era d’administratiu a les oficines de la delegació del Vallès Occidental, Oriental i Berga ubicades a Sabadell. Era l’encarregat, entre d’altres tasques, de realitzar la liquidació dels repartidors, gestionar les incidències amb els clients, realitzar el seguiment de la missatgeria repartida i no repartida, i tancar les oficines a les 12 de la nit! però suposo que el més important d’aquesta feina va ser que em va permetre compaginar perfectament els estudis d’informàtica amb el treball (important perquè ja vivia de lloguer).
Resumint, dos anys en els que vaig créixer com a persona i que van ser importants per donar-me confiança i solvència davant situacions complicades que sens dubte acaben apareixent al lloc de treball.
ABANS 2004
Abans dels 21 anys totes les feines per les que he passat han tingut com a denominador comú el fet de guanyar diners i res més. Repartidor de pizzes a la pizzeria del poble (la meva primera feina), mosso de magatzem al Carrefour, cadenes de muntatge... feines principalment d’estiu que em recordaven el perquè és important estudiar i optar a feines de més valor afegit, projecció i sou (entre d’altres moltes més realitats).
De totes les feines per les que he passat abans del 2004 i una mica ja relacionada amb el món de la informàtica, destaco la de professor d’informàtica per a adults a MERCACONSULT on vaig impartir diversos cursos de creació de pàgines web i d’iniciació a internet.
Segueix-me a Facebook Segueix-me a Twitter Mira el meus videos a Youtube Segueix-me a Buzz
PROJECTES REALITZATS
ENTRADES RECENTS
Ordena per:
ÚLTIMS VIATGES
WEBS RECOMANADES
BLOGS DE VIATGES
BLOGS PERSONALS
DISSENY WEB
ALTRES